Lees meer

Greenfield Project

Bij Konings hebben we opnieuw een mijlpaal bereikt met het succesvol realiseren van een grootschalig greenfield project in Genk. Na onze eerdere samenwerking in Breda, waar we een complexe mixinstallatie tot stand brachten, vertrouwde Konings opnieuw op de expertise van Penco voor de ontwikkeling van hun nieuwe proces installatie.

 

Dit uiterst brede project omvatte de volledige engineering en realisatie van een op maat gemaakte procesafdeling, specifiek ontworpen voor de productie van diverse dranken. De installatie omvat een indrukwekkende buffer van alcoholtanks (ATEX-gecertificeerd), een state-of-the-art mengzaal met een mixinstallatie. Hierin kunnen poeders, concentraten en andere ingrediënten worden verwerkt tot hoogwaardige pre-mixen of afgewerkte dranken.

 

We hebben de hoogste normen van hygiënisch ontwerp toegepast, waarbij volledige traceerbaarheid is gewaarborgd via geavanceerde automatisatie op het gebied van kwaliteitsmanagement.

 

Penco's kracht ligt in de flexibiliteit van ons team en klantgerichte engineeringoplossingen die steevast voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Vanaf de ontvangst van grondstoffen tot aan de verpakkingslijn, bieden wij volledige ondersteuning.

 

Dit project bij Konings in Genk belichaamt al deze kenmerkenen bevestigt onze toewijding aan excellentie. Onze focus op de drankenindustrie, zowel alcoholisch als non-alcoholisch, toont onze veelzijdigheid. De doorlooptijd vanaf de eerste P&ID tot oplevering bedroeg slechts 12 maanden, waarbij we de klant actief begeleidden in het ATEX-dossier en equipment- en product validaties met zorg ondersteunden.

Onze tevreden klanten

Samenwerken? Laat ons iets weten!

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.