Ons team van specialisten gaat samen met u de geschikte oplossing uitwerken. 

Met meer dan 20 jaar ervaring in alle aspecten van de food & beverage industrie, gaan wij geen enkele proces technische uitdaging uit de weg.

Wij nemen uw zorgen uit handen, gaan uw proces analyseren en een oplossing voorstellen welke voldoet aan de vooropgestelde targets & budget. Onze focus ligt hierbij op een oplossing op maat met extra aandacht aan de wensen van de klant op gebied van standaardcomponenten, gekende processen, gekende werkwijzen…

Twee ingenieurs van Penco die samen een plan bestuderen.

Proces engineering & P&ID ontwerp

Met de PE in PEnco zijn we overtuigd dat wij het verschil in de markt maken. In alle aspecten van de food processing duiken we met onze klanten diep in hun processen en zorgen we voor optimalisatie of ontwerpen we nieuwe proces installaties “from scratch”.

3D-design

3D-modelleren dient niet alleen om concepten of projecten te visualiseren voor designers en productieteams, het is ook een zeer praktische communicatietool om samen met de klant tot een kost-efficiënt design te komen dat voldoet aan al uw wensen.

Bij Penco zijn onze ontwerpers en ingenieurs niet alleen bekwaam in het vertalen van uw specificaties naar een P&ID en 3D-model, maar ook opgeleid en ervaren in het analyseren van technische problemen en het ontwikkelen van praktische oplossingen. 

Een 3D-design gemaakt door Penco.
Een elektriciteitskast.

Elektro engineering

Elektrotechniek is een cruciaal onderdeel van het productieproces. Bij PenCo staan we klaar om zowel kleine aanpassingen als complete nieuwe borden- en installatiebouw aan te leveren.

Ontwikkeling van software

Geen goed werkende installatie zonder een solide PLC sturing. Wij nemen de complete controle in onze projecten, zorgen voor een duidelijke procesbeschrijving en sturen de PLC & SCADA programmeurs aan. Dit kunnen de vaste software partners zijn van onze klanten, ofwel onze eigen vaste subcontractors.

Een software ontwikkeld door Penco.

Samenwerken? Laat ons iets weten!

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.