Lees meer

Ecomatrix CCT & BBT

In nauwe samenwerking met Brouwerij De Koninck heeft PenCO het volledige CCT en BBT tankenpark aangepakt en binnen twee weken voltooid. Als expert in het ontwerpen en installeren van oplossingen voor de dranken- en voedingsindustrie, heeft ons team van ingenieurs en technici een state-of-the-art oplossing ontwikkeld die volledig voldoet aan de specifieke behoeften van de brouwerij.

Het oude tankenpark was uitgerust met manuele koppelborden en flexibels, wat resulteerde in een inefficiënte en tijdrovende werking. Daarom hebben we de oude koppelborden volledig verwijderd en vervangen door een automatische kleppenmanifold. Dit nieuwe systeem zorgt niet alleen voor een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie en snelheid van de operaties, maar ook voor een verhoogde veiligheid en betrouwbaarheid van het hele proces.‍

Onze tevreden klanten

Samenwerken? Laat ons iets weten!

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.